Meny
Förrätter
Grön sparris med sauce gribiche 175:-
löktarte, stenbitsrom och crème cru 175:-
Oxtartar, vattenkrasse, persilja och rågbröd 195:-
Varmrätter
Öppen ravioli, vårprimörer och nässelsås 250:-
Kummel, rapsskott, vitvinssås & salsa verde 325:-
Grillad entrecote, pommes frites, cafe de paris smör 425:-
Kalvlägg osso buco för två, blekselleri grönsallad och gremolata 595:-
Ost och dessert
Wrångebäcksost med tomatmarmelad 95:-
Chokladtryffel 55:-
Rabarergranita med vaniljcrème 125:-
Paris – Brest 175:-
Fyrarätters ”grön” 650:-
Grön sparris med sauce gribiche
löktarte och crème cru
Öppen ravioli, vårprimörer och nässelsås
Paris – Brest
Fyrarätters ”allätare” 750:-
Grön sparris med sauce gribiche
Oxtartar, vattenkrasse, persilja och rågbröd
Kummel, rapsskott, vitvinssås & salsa verde
Rabarergranita med vaniljcrème