Meny
Förrätter
Grön sparris med sauce gribiche 175:-
löktarte, stenbitsrom och crème cru 175:-
Oxtartar, vattenkrasse, persilja och rågbröd 195:-
Varmrätter
Öppen ravioli, vårprimörer och nässelsås 250:-
Kummel, rapsskott, vitvinssås, kefir lime & sockertång 325:-
Grillad oxfilé, hasselbackspotatis, grönsallad & pepparsås 425:-
Ost och dessert
En bit Wrångebäcksost 95:-
Chokladtryffel 55:-
Semifreddo, rabarber & pistage 135:-
Chokladnemesis med creme fraiche 135:-
Fyrarätters ”grön” 650:-
Grön sparris med sauce gribiche
Löktarte och crème cru
Öppen ravioli, vårprimörer och nässelsås
Chokladnemesis med creme fraiche
Fyrarätters ”allätare” 795:-
Grön sparris med sauce gribiche
Löktarte, stenbitsrom och creme cru
Grillad oxfilé, hasselbackspotatis, grönsallad & pepparsås
Semifreddo, rabarber & pistage